+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2024

Emilia Gawrylczyk

Emilia Gawrylczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu kto chce nauczyć się prowadzić samochód. Instruktor jest niesamowicie cierpliwy i wyrozumiały, ma dużą wiedzę i indywidualne podejdzie do każdego kursanta. Dodatkowo jazdy zawsze odbywają się w miłej atmosferze. Serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.10.2023

Martyna Borkowska

Martyna Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed trafieniem na Pana Marka miałam już za sobą 3 nieudane egzaminy. Podczas jazd instruktor był bardzo spokojny i wprowadzał bardzo pozytywna atmosferę. Wystarczyło parę spotkan żebym zdała egzamin praktyczny za pierwszym podejściem Po 1,5 rocznej przerwie. Polecam każdemu, nawet tym najbardziej opornym na naukę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.10.2023

Konstantin Scherbitsky

Konstantin Scherbitsky
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor. Profesjonalny, taktowny, punktualny, zawsze potrafi znaleźć dogodny termin dla obu stron.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.09.2023

Marek Pietrasiuk

Marek Pietrasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marek to jedyny instruktor w tej szkole, co jest dodatkowym atutem gdyż jedna osoba prowadzi przez kurs. Teoria jest w formie e-learningu, dzięki czemu każdy może się uczyć wtedy gdy ma czas i na spokojnie ją zaliczyć. Co do nauki samej jazdy to Pan podchodzi bardzo cierpliwie do wszystkiego i spokojnie tłumaczy jak wykonywać nawet najbardziej podstawowe manewry. Również Pan Marek pokaże wszystkie trasy egzaminacyjne i wytłumaczy jak dobrze je przejechać. Dodatkowo na lekcjach zwracana jest uwaga na najmniejsze szczegóły, co jest również bardzo ważne w kontekście późniejszego egzaminu. Po kursie w tej szkole zdałem egzamin praktyczny za drugim razem:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2023

Krzysztof Cybulski

Krzysztof Cybulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursantów . Miła atmosfera . Z czystym sumieniem polecam. Zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2023

Kinga Hinca

Kinga Hinca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znaczna część mojej rodziny robiło kurs u Pana Marka, więc postanowiłam spróbować i również zapisałam się na kurs do OSK Lekcja. Pan Marek jest bardzo spokojny i opanowany, wszystko tłumaczył. Dzięki kursie u Pana Marka zdałam wszystkie egzaminy państwowe za pierwszym razem. Szczerze polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2023

Karolina Barc

Karolina Barc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, dogodne umawiane jazd oraz nauka dobrych nawyków. Zdałam wszystko za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2023

Sebastian Sokołowski

Sebastian Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka super pod każdym względem, Pan Marek to instruktor z doskonałym podejściem do kursanta!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2023

Dominika Żabicka

Dominika Żabicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marek ma świetne podejście do kursanta i jest bardzo cierpliwy :)) na spokojnie wszystko wytłumaczy i na jazdach jest bardzo dobra atmosfera :) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2023

Marek Kaliszewski

Marek Kaliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesionalizm, zajęcia prowadzone w spokojnej i miłej atmosferze. Pan Marek potrafi dobrze tłumaczyć potrzebne zagadnienia i ma dużo cierpliwości. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.02.2023

Jakub Maćkowski

Jakub Maćkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry instruktor, naprawde profesjonalna postawa dzięki której czułem się pewniej na egzaminie praktycznym. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.02.2023

Jakub Pokuciński

Jakub Pokuciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy pierwszy raz przyszedłem do ośrodka bałem się nauki jazdy prowadzenia samochodu i egzaminów ale już pierwsza rozmowa z panem Markiem sprawiła że było o wiele łatwiej: "Czy można jechać autobusem mając prawo jazdy kategorii B? Można, ale trzeba kupić bilet" :P Polecam ten ośrodek gdyż nie tylko wyuczysz się na egzamin państwowy ale będziesz miał również okazję przeżyć fantastyczną przygodę jaką są jazdy z Panem Instruktorem B)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2023

Monika Krzysztyńska

Monika Krzysztyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marek ma bardzo dobre podejście do kursanta a cierpliwości jeszcze więcej :) Co ważne, godziny są bardzo elastyczne i można zawsze dopasować coś pod siebie. Wszystko odbywa się w przemiłej atmosferze! Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2023

Igor Perzanowski

Igor Perzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera podczas jazd. Dużo wolnych godzin łatwo dostosować je pod siebie. Polecam! Zdałem za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.01.2023

Klaudia Wierzchosławska

Klaudia Wierzchosławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam lekcję u Pana Marka jest bardzo skrupulatnym, cierpliwym instruktorem jazdy :) Polecam serdecznie tym, którzy myślą że zdanie prawa jazdy jest nie do przejścia. Więcej wiary i koniecznie lekcje u Pana Marka a zdobędziecie swój Everest :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.10.2022

Natalia Jagodzińska

Natalia Jagodzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy Pan Mareczek . Dziękuje za wszystko

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2022

Maria Chomicz

Maria Chomicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny instruktor, wszystko po lekcjach było wyjaśnione oraz było widac progres w jazdach :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.03.2022

Karolina Wójtowicz

Karolina Wójtowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę godny polecenia instruktor jazdy,pełen cierpliwości, miły,uprzejmy, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dzięki, Pani Karolino do zobaczenia na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2021

Joanna Wróbel

Joanna Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do robienia prawa jazdy wrocilam po 19 latach i serii porażek egzaminacyjnych. Jazdy z Panem Markiem zaowocowało sukcesem przy pierwszym (nowym!) Podejściu, za ja Jestem ogromnie wdzięczna. Nauczyłam się nie tylko egzaminacyjnych pułapek, ale też po prostu jeździć z pewnością siebie i poczuciem że się do tego nadaję. Dzięki temu na egzaminie poradziłem sobie ze stresem :) bardzo polecam Pana Marka wszystkim, ale szczególnie tym dla których prawo jazdy to kłopot i coś co wydaje się nie do osiągnięcia. Tym którzy żeby się nauczyć potrzebują wsparcia i cierpliwości :). Jestem dobrym przykładem "Że się da" tylko trwa mieć dobrego nauczyciela i czas :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Asiu, dzięki za miłe słowa. Jeszcze raz Gratuluję... Gdyby wszyscy Kursanci znali siebie tak doskonale jak Pani, życie instruktora byłoby o wiele łatwiejsze. Ja także dużo dobrego wyniosłem z naszych spotkań. Życzę szczęśliwości na nowej Drodze... Życia.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2015

Bar August

Bar August
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja. Dobry, uczciwy, rzetelny instruktor. Pierwszy raz nie straszny. Najlepiej uczący Nauczyciel. POLECAM!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak